Igaz, hogy 50ezres videokártyához 50 ezres ház kell vagy leég?
Most a bátyámmal próbálom összerakatni a leendő gépemet, mert ő ért hozzá az ismerettségi körömből, én pedig nem.
Most arra mentem rá, hogy 50 ezres videokártya legyen benne, valamilyen G FORCE. A bátyám szerint nem érdemes csak vagy a legjobbat venni 80ezerért ami 300 ezres gépet tesz ki, vagy a legbénábbat ami semmire nem jó, szte nincsen középút. Meggyőztem hogy 50ezres kell, most viszont azt mondja és ezt nem akarom elhinni, hogy 50 ezres ház kell a gépnek vagy leég a videokártya ! Az olcsóbb házaknak mind megsűl a videokártyája fél év alatt, de 2 év alatt mindenkinél és ha garis vissza sem veszik, mert az irodai teszteken átmegy de csak játékra nem jó, ha kiég a kártya. Neki egy olcsó házba van beletéve minden, viszont összevissza gányolta, lyukasztotta, ragasztotta a házat.
Egy jó 10-15 ezre ház is bőven elég ha nem akarsz bele komplett vízhűtést szerelni.
Amúgy meg a bátyád az összevissza szurogatással épp a gyártó által tervezett légáramlást cseszte el.
Köszönöm javaslaitokat ! Sajnos nem tudom a bátyámat ide hozni,mert azt is zokonvette, hogy a multkor kérdeztem, annak ellenére, hogy ő elmondta a szerinte "tutit".
A gondja az, hogy a hűtés rossz helyen van, tehát hátúl vertikálisan hűtene a gép és nem pedig ott ahol a kártya van.Ezt én sem értem, de nem megy tönkre minden gép fél vagy két év alatt.
Am még annyit hogy jól írták a legdrágább VGA a hülyeség.
Ezek relatív teljesítménye akkor 4-5 évig is elegek lehetnek viszont a technológiai romlás miatt 3 év múlva cserélheted mint egy jó felső közép kategosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!