Az Xp-m lekapcsolás helyett ujraindul, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már egy fél éve is jártam így,csak akkor egy 2-3 nap alatt sikerült kiküszöbölnöm a hibát..Akkor futtattam a hibára jópár virusírtót,kémprogramkeresőt,töredezetségmentesítőt,chkdsk-et és jó lett,de most valahogy nem jön össze..Nem szivesen huznám ujra a rendszert.valaki valami ötlet?2011. nov. 9. 10:10
1/9 crausfora válasza:
lehet h 1 takaritas jot tennen neki , vagy nezd meg a tapodat a 20 v 24 pines csatit , nincsen megbarnulva stb .
2/9 A kérdező kommentje:
éppen most is defragolom...a csatim nincs megbarnulva..
2011. nov. 9. 11:27
3/9 anonim válasza:
egyszerüen kékhalálozik lálitás alatt tiltsd le a rendszerhiba esetén automatikus ujrainditást és meglátod mi nem tetszik neki.
4/9 A kérdező kommentje:
Azt hol tehetem meg?
2011. nov. 9. 12:25
5/9 anonim válasza:
bekapcsolod a gépet és amint eltünt az alaplapi boot (post screen)elkezded nyomogatni az F8 at. Ha minden ok akkor bejön egy menű ahol ki tudod választani.
6/9 A kérdező kommentje:
Lekapcsoltam a beállításokban az automatikus ujrainditást..és helyette a kék halál jön be mikor lekapcsolna,hogy töröljem az utoljára feltett dolgokat stb..
2011. nov. 9. 13:06
7/9 anonim válasza:
Az lenne a lényeg most, hogy mit ír ki.
PL.: Driver_irql_not_less_or_equal esetén driver hiba de egyébként csinálj egy rendszer visszaállítást.
Rendszer visszaállítása: Start-minden program-kellékek-Rendszereszközök-Rendszer visszaállítás -ra katt és kövesd a varázsló utasításait.
A dokumentumokról és személyes fájlokról biztonsági másolatot kell csinálni.
(Egyébként szerintem az okozza hogy valamelyik driver meg van jelölve a leállítási jegyzékben.Frissítetté mostanában drivert vagy raktál fel újat?)
8/9 A kérdező kommentje:
A rendszer visszaállítást már probáltam,de hiába állítok be egy előző időpontot..elfogadja majd ujraindul,és az az üzenet fogad hogy nem sikerült teljesen visszaállítani a rendszeret..uj drivert nem tettem fel mostaában..majd beirom hogy mit ir ki szó szerint a kék halálnál..
2011. nov. 9. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!