A laptopok miért balkezeseknek készülnek?
Pl. Az egér USB csatlakozója baloldalt van, a kezelő felület /pontos nevét nem tudom/ szintén balra van elhelyezve.
Jobb kezesnek kényelmetlen.
A bal oldali USB kimenet nem jelenti azt, hogy azon az oldalon is kell lennie az egérnek. A legtöbb egér hosszabb kábellel rendelkezik, ami pont kényelmes, hogy a bal oldalon bedugva, a gép mögött átvezetve a jobb oldalon pont elég szabadságot ad, míg ha bal oldalon lenne bedugva, akkor a kábelt valahova el kell tüntetni, mert akadályoz.
Másik gondod ha jól értem a Touchpad bal oldalra csúszása. Nekem ez egyébként még kényelmesebb is (jobbkezes vagyok), mert nem szemből, hanem kicsit oldalról használom, és akkor jó ki tudom támasztani a kezem a laptop burkolatán.
Mint valaki említett, egy valamire kell figyelni, hogy a hűtő ventilátor merre fújja ki a meleg (esetenként már forró) levegőt. Ha jobbkezes vagy, és jobbra, az nagyon kellemetlen, sőt használhatatlan: meg sem érdemes venni azt a laptopot.
Nem csak belső tartalom alapján kell laptopot választani, hanem a saját ergonómiánkat is figyelembe kell venni.
hú de hüly e vagy te bäzdmeg!!!
Az usb-t gyártója és géptipusa választja h melyik oldalra teszi! eleve ha jobb oldalt dvd-rom van akkor már nem fér el 8 usb egy hdmi kimenet a töltő és a net kábel helye ezért átrakják a másik oldalra!!!
Az meg h a joypad kicsit el van tolva balra nem azért mert balkezesnek van és ezt a vak is lássa!! ugyanis elárulom neked h a bal kezesek az írást rajzolást leszámítvan majdnem ugyanolyan ügyesek jobb kézzel!!
én bal kezes vagyok mégis amióta világ a világ jobb kézzel használom az egeret mindenhez, ballal nem is tudnám már normálisan.
Tudod a bal kezesek egy jobb kezes világban nőnek fel így aztán megtanulják nagyon ügyesen használni mindkét kezüket!!
Ezért már nem is kell bal kezesre gyártani semmit!!
miért a PS3-mon megfordítod a gombok elrendezését mert bal kezes?? hülyeség.
Amilyen laptopot néztél az csak egy ritka kivétel. amire egyből egy hülye kérdést építettél. mert a többi 4124241 darab laptop nem is hasonlít rá!!
Az én laptopomon két USB van a bal oldalon és kettő hátul. Az egeret mindig hátra dugom és kényelmesen elfér jobb oldalt. A DVD egységem is jobb oldalon van (ez erősen gyártófüggő, hogy melyik hova rakja), a meleg levegőt balra fújja és az UTP csatlakozó is bal oldalt van. Ettől jobb elrendezés nekem nem kell.
Szóval keress másik laptopot. Olyanok is vannak, ahol a tapipadot a jobb oldalra helyezték el, arra már senki nem mondhatja, hogy "balkezes gép"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!