Milyen videókártyát vegyek?
Figyelt kérdés
A konfigom
alaplap: P5Q
memória: 4 gb ddr2 1066Mhz
proci: core2duo e 8500 3,16GHz
táp : chieftec 450w
vga: Gainward gainward 8800gts gs 320mb
Szeretnék az újabb játékokkal is minél jobb grafikával játszani 1240x1024 felbontásban. Max 30 ezret szánnék rá Tisztában vagyok vele, hogy ennyi pénzért nem kapok csúcskategóriát, de úgy gondolom hogy a jelenleginél azért erősebbet kaphatok. Egyébként a jelenlegin is szépen mennek a dolgok csak hát az a 320mb már kevéske.
Ja és a teljesítménye mellett az sem lenne baj ha nem fogyasztana túl sokat. A válaszokat előre is köszönöm.
2011. nov. 7. 11:21
4/16 anonim válasza:
nekem pont 550ti 1gb van gtxből nagyon megérte :) én core 2 quad q8300 2,5ghz
5/16 anonim válasza:
Amennyire tudom, egy gyengébb processzorral szerelt gépbe, inkább Nvidia kártyát érdemes rakni, mert az jobban ki tudja hajtani, de legyen szem előtt az is, hogy az Nvidia jóval többet fogyaszt.
6/16 Panda Péter válasza:
ezt a következtetést te szűrted le, vagy olvastad valahol? nincs túl sok valóságalapja ugyanis.
7/16 anonim válasza:
csupán úgy 10 ati vs nvidia tesztben, a nvidia jobban muzsikált a gyengébb processzoros gépekben, meg személyes tapasztalat, de nyilván hülyeséget beszélek...
8/16 Smartguy86 válasza:
Szerintem ez marhára nem márkafüggő kérdés. Ezért vannak betagolva kategóriákra a kártyák, hogy minden processzor mellé legyen megfelelő. Vagy csak tévhitben élsz a CPU limit fogalmát illetően.
9/16 anonim válasza:
Szerintem meg a magyar hardver teszt oldalt szoktad nézegetni. Inkább térj át prohardverre.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Igazából nekem eddig mindig nvidia kártyám volt. De most tényleg kicsit tanácstalan vagyok.
2011. nov. 8. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!