Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan cserélhetek a partíciók...

Hogyan cserélhetek a partíciók sorrendjén?

Figyelt kérdés

Két felé van szedve a winchesterem. A kisebb tárhelyű felét leformáztam, hogy windowst tegyek rá, de közben valahogy ez lett a 2. számú és amin a dolgaimat tartom, az lett a C.

Meg tudom fordítani?

2011. nov. 7. 00:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Startmenü-Programok-Felügyeleti eszközök-Számítógépkezelés-Lemezkezelés. Lent: egér jobbklikk, Meghajtó betűjel és elérési út módosítása
2011. nov. 7. 06:59
 2/4 P.O.C. ***** válasza:
Ez szép és jó, de nagy valószínűséggel a rendszerpartíció betűjelét nem fogod tudni utólag módosítani.
2011. nov. 7. 07:11
 3/4 A kérdező kommentje:

igen, ezt megtaláltam. De sajna a rendszermeghajtó betűjelét nem tudom módosítani. Akkor hogyan tudom?

Mert újratettem a windowst, leformáztam a régi C-t, új partíciót készítettem, de így se állt vissza. Maradt D. :(

Ötlet? :)

2011. nov. 7. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a cuccokat le tudod menteni valahova a vinyóról, akkor mentsd le, telepítőCD-vel töröld a "C" partíciót, tedd fel megint as Windows-t, ekkor biztos, hogy "C"-t kap és utána Windows alatt csináld meg és formázd az új partíciót... Sz*ros meló, de más nem jut eszembe, ha neked ez ennyire fontos, mert tényleg nem lehet a rendszerpartíciót csak úgy átbetűzni, mert térdre fexik tőle az oprendszer...
2011. nov. 7. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!