A TP-Link TL-WA701N/TL-WA701ND AP routerem miért nem osztja ki a max. Sávszélességet?
Itt fejtem ki részletesen a problémámat:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Na kíméljük meg a többieket a várakozástól, vagy a Premium tagságtól...
Hello!
Van egy routerem, ez a neve: TP-Link 150M Wireless Lite N Access Point Model No. TL-WA701N / TL-WA701ND
ez most kinnt van az ablakban, nincs elötte semmi, redőny felhúzva, szóval nem akadályozza semmi!
Be van rajt állitva az Universal Repeater mód, ami ugye annyit tesz, hogy rákapcsolódik a szomszéd szembe lévő
routerére,(nem lopom, oda van bekötve 4mbites net és felesbe fizetjük:D jaés faluhelyen vagyok.)
és ez felerősiti annak a routernek a jelét. na idáig tökéletes is minden.viszont.
ittvagyok a szomszéd szobában,jelerősség tökéletes, 1 fal választ el a routertől, elinditok egy torrentet.
(utorrentben) felmegy maxra 520-500kbs-re, megy ugy maoxn fél percig, majd visszaesik 60/100kbs-re,
és addig megy annyin, amig nem végez(azért néha felmegy 200-ra) kipróbáltam már midneféle klienst(2.2,1.8.5,3.0)
de mindenhol ezt csinálja.(Port nyitva van a routeren, 12035-öt használom, utorrent ezt jelzi, hogy rendben van) ha viszont beülök a router mögé, mmint abba a szobába ahol van a router,
500-al jön végig.(Internet Download Managerbe is ugyanezt csinálja, ha simán böngésző letöltőkével szedek ftp-ről ugyanez van)
sőt, ha kiteszem a szobám ablakába a laptopot, ami ugye tisztán rálát a 3 méterrel levő ablakra,
ahol van a router úgy is jön max 200-al! A dobozában volt egy másik antenna is, kicseréltem arra, de nem változott semmit.
Egyszerűen nem érthetem, mi lehet a probléma, hisz a jelerősség Nagyon Jó, és kiváló. ár azt is próbáltam, hogy kihűztam a routert, visszadugtam,
felcsatlakoztam rá, de ismét semmit sem változik! A router beállitása is jó, hisz van netem, akkor mi lehet a probléma?
Válaszát előre is köszönöm!
legendavagyok01:
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!