Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó gépnek számít úgy...

Ez jó gépnek számít úgy átlagoságban, és miket bír el?

Figyelt kérdés

Alaplap:

........

Gigabyte Technology Co., Ltd. Dual Bios

Processor:

..........

Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz_2.70Ghz(2 CPUs)

Memory:

.......

2046MB RAM

Hard Drive:

...........

660 GB Total

Video Card:

...........

WinFast PX9500 GT(NVIDIA) 512MB

2011. nov. 6. 08:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tudatom a memóriánál az Mhz beli különbséget 1066 és 800 nem érezné. Itt 2-3%-ról beszélhetünk. A nagy órajeleknek meg akkor van főként szerepe ha tuningolni akar az ember, de ezt ennél megteheti akár 800mhz-al is. Persze az APU-nál sokat számít a memória sebessége, de itt erről nincs szó. Időzítés beli különbségek se számottevőek. Bár nem néztem meg milyen időzítéssel van ellátva az általad linkel ram pár.

Amúgy meg Core 2-mél az alaplap tartalmazza a memória vezérlőt és annak idején nem kevés lap volt képes vagy DDR2 vagy DDR3 fogadására. Persze keverve nem.

2011. nov. 6. 18:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Aha CL5-s időzítéssel van ellátva.

Amúgy látom szerintem a megérne 18k-t a dual channel, viszont ha mint írtam 1-1,5 év múlva megy a sufniba felesleges, bár ezt a kérdezőnek kell eldönteni-e.

2011. nov. 6. 19:07
 13/14 A kérdező kommentje:
1 darab ddr2 es 2 gigás ram van benne!! Ez mellé ha veszek még egy ugyan ilyen ramot az ugy gondolom jó is lex!! az most 12 ezer a boltban+ Egy jó vidikarikell akkor!! PcI expreszes foglalatos!! XD A procit nem akarom felnyomni !!2 magos intel proci!! anyira nem rosz ez a gép mint hiszitek!!Call of Duty Modernwarfare 2!! Simán megy egy száll akadás nélkül ember!! Nem értelek!! Sőtt a cod black ops -ot közepes grafón játszottam ki!! azon kívűl megy a gta 4 is +fifa 12 is közepesen!!szóval nemtoom hogy képzeled el a gépet de ezeket elviszi!!csak gondoltam jóóó lenne egy kis újitás ha már az elején is mondták hogy nem épp mai gamer gép!!Mondjuk nem is mert 3 éve vettem!! de ahoz képest jóó! csak jönnek az új gamek azok már nem fognak menni szóóval "2 giga ram+ vidikari csere " és jó lex gondolom én!! ettől csak jobb lehet :PPP Procit nem húzom mert bexarik!! Nem érdemes !! SZerintem!! Akkk + jobb hűtő neki mert nagyon melegedni fog meg ilyenek!!az marad gyárin !! :D
2011. nov. 7. 10:28
 14/14 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI VÁLASZOKAT!!
2011. nov. 7. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!