Szerintetek melyik?
2011. nov. 4. 20:58
2/12 A kérdező kommentje:
85 lenne keret a 88 is már sok de még talán belefér
2011. nov. 4. 20:59
3/12 Heckler válasza:
A két videokártya között nincs valami húdesok különbség, a processzorok között viszont van, szóval mindenképpen a második.
5/12 anonim válasza:
Az alaplap viszont eléggé a legalja...
Nforce chipset meg ilyenek... Én tuti nem ilyenre alapoznék egy komoly gépet, inkább gyűjtenék még hozzá.
6/12 Heckler válasza:
Jah, szerintem gyűjtsél még hozzá, és vedd megg a Phenomot a 6870-essel, egy rendes alaplappal, mert ez így nagyon tré.
7/12 A kérdező kommentje:
nekem most ilyenre van pénzem : ) még talán ez [link] de ez se tűnik sokkal komolyabbnak
2011. nov. 4. 21:12
10/12 A kérdező kommentje:
rendben még annyit hogy sokan mondják ezt az MSI lapot [link] ez meg amit beleraktam ezek között van különbség?
2011. nov. 4. 21:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!