Milyen házat vegyek az alábbi meglevő konfigomhoz?
Van egy Gigabyte GA K8NS alaplapom (asszem, az első 64bites generációs AMD processzor megy bele, talán AMD Sempron 3000+). A mostani házam már elég rossz, folyton berezonál, nem győzöm nyomkodni a falát hogy ne zúgjon. Milyen jó házat lenne érdemes venni hozzá? Nem (csak) konkrét tipusra gondolok, hanem hogy milyen ház az, ami kompatibilis ezzel, vagyis az alaplapot mibe tudom átültetni? Kell-e valamire figyelni még? (pl táp?)
Egyébként 3 vinyó (3db sata) van benne, amiből most egyszerre csak 2 megy, mivel 2 sata csatlakozója van az alaplapnak... De olyan ház lenne jó, amibe a 3 vinyo kényelmesen elfér, és egy későbbi gépcsere esetén a ház felhasználható marad.
Köszi a válaszokat!
CoolerMastert,Thermaltaket,Sharkoont ajánlom főleg.
Az alaplapnak van egy mérete(ITX,ATX,mATX,stb.) Megnéztem a te esetedben ez ATX.Szóval ATX méretű házot kell keresni.és mivel 3 HDDt akarsz belerakni szükséged van 3db 3,5"ös bővítőhelyre van szükséged de kjobb a négy hogy kényelmesen elférjen.Én az alsótápos modelleket ajánlom de nem tudom milyen tápod van mert lehet hogy rövidek a kábelek és akkor meg kell őket toldani.
De itt van néhány olcsó de jó ház:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!