Hogyan tudom összekötni a TV-t és a laptopomat?
Figyelt kérdés
Hp Compaq 6735s típusú laptopom szeretném összekötni a tv-vel. Van rajta egy crt kimenet, amin keresztül külső monitorhoz, vagy projektorhoz lehet kötni. Remélem ezzel tvhez is megoldható... Milyen kábel kell ehhez?2009. máj. 6. 16:32
1/5 anonim válasza:
TV kártya kell, de nem tudom, hogy az laptopba is jó-e. :S
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok. A kártya kb. 15 000 Ft.
3/5 anonim válasza:
Nem a legjobb huzások közé tartozik a dolog:haverom meg csinálta örült ezerrel addig amíg az ikonok belenemégtek a képcsőbe.Lehet,hogy a tv-je volt a hibás,de ne kockáztass szerintem.
4/5 anonim válasza:
Ha van olyan kábel aminek az egyik vége D-sub, a másik vége valami tv-vel kompatibilis akkor igen.
Vagy ha veszel USB-s vagy PCMCIA vagy CARDBUS csatolófelületű tvkártyát (nem tudom hogy a laptopodon PCMCIA vagy CARDBUS csatlakozó van...) akkor némelyiken van tv kimenet, azzal esetleg, de a boltban kérdezz utána nehogy rossz fajtát vegyél.
5/5 anonim válasza:
Ha használnád az oldal keresőjét meg a google-t,akkor nem kapnál ennyi félrevezető választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!