Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzor, milyen...

Milyen processzor, milyen vga-t képes "kihajtani"? Valaki mostmár világosítson fel (bővebben. )

Figyelt kérdés
Mindenki összehord mindent arról hogy mi mit képes kihajtani és erről a neten semmit nem találni vagyha mégis vki linkeljen mostmár egy tesztet vagy akármi igazoló tényt arról h nem mindegy h milyen processzorral probálok meghajtani egy videokártyát(igen gondolom hogy nem mindegy h egy 10 éves amdvel probálkozok-e ezt aláirom, dehogy egy 2éves proci(4magos) se hajtson ki egy nem csúcs vga-t(560ti) az már sok(, mert a múltkor is ilyet olvasok hogy a legerősebb amd proci nem hajtja ki a legerősebb AMD Radeon-t (6990) ez mi(?) ugyanaz a gyártó és nem hajtja ki ??? Hát ez az AMD részéről óriási baklővés lenne ha így lenne. És ezért is vagyok teljesen hitetlen mert én még nem láttam egy processzor tesztet sem amin azt mérték volna melyik vga-t bírja legfeljebb kihajtani.
2011. nov. 3. 10:50
1 2
 11/11 Panda Péter ***** válasza:

az APU hosszú távon is jó befektetés lehet, mert ha rákapnak a programozók, akkor egy csomó mellékszámítást átterhelhetnek az IGP-re, így jelentősen megnő a teljesítmény.

de ha már APU, akkor érdemes megvárni a Trinityt, pont most olvastam, hogy a tervezettnél hamarabb meg fog jelenni.

2011. nov. 3. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!