Mit lehet azzal csinálni ha a CPU folyamatosan 60fok körül mozog?
Figyelt kérdés
Ha rányomok valami kínzós tesztet akkor simán eléri a 70 fokot is, és folyamatosan riaszt, hogy nemkéne. Pentium 4, 3GHz, és fontos dolog hogy eddig csak 512 RAM volt benne, most raktam bele 2Gb-t. Nem szeretném kivenni, szoval mi tudna ezen segíteni?2011. nov. 2. 21:02
11/15 A kérdező kommentje:
Mostmeg ilyen figyelmeztetők jönnek, hogy a megengedetnél vmi 5V-al nagyobb az áram a CPUnál vagy mi. Ez mi a fenét jelenthet?
2011. nov. 2. 21:30
12/15 anonim válasza:
Szerintem csak kiszáradt a paszta rajta. Kend be újra.
13/15 A kérdező kommentje:
Pontosan hol kell bekenni?
2011. nov. 2. 22:23
14/15 anonim válasza:
Leveszed a hűtőt a processzorról és magát a processzort.
Azt hogy hogy kend be már más kérdés. Az egész felületet beterítse mert ha kimaradt hézagok vannak ott megül a forróság, de túl sokat se kenj rá mert az megakadályozza a hő áramlását. Arról meg hogy kend-e szét a prcesszoron vagy majd a hűtő felrakásánál eloszlik azon sokat lehet vitázni.
Én általában egy bankártyával szoktam egyenletesen eloszlatni.
15/15 Panda Péter válasza:
"5V-al nagyobb az áram a CPUnál vagy mi"
az áram mértékegysége nem Volt, hanem Amper, hát úristen, nincs nektek fizika órátok? de egyébként a feszültsége sem lehetne 5V-tal nagyobb, mert abban a pillanatban megsülne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!