Egy videókártyában mit kell megnézni?
Figyelt kérdés
Tehát ha jo minőségüt akarok venni akkor mit nézzek meg rajta ? pl.: a memória méretét , vagy memória bit-jét vagy GPU órajelét?2009. máj. 6. 12:03
1/6 anonim válasza:
Először is ne "NO NAME" legyen...
Aztán ha játékra kell persze...
-Grafikus processzor órajele
-Memória órajele
-Memória
És m ég ami nagyon fontos a hűtés!!!
És ez sem árt..
-Támogatott szabványok
2/6 anonim válasza:
Mindent! Legfontosabb a GPU, hogy mennyi stream processzort tartalmaz, minél több annál jobb. Aztán a GPU órajel minél nagyobb legyen. A memóriánál legfontosabb a sávszélesség, ami a bitszám és az effekív mem. órajel szorzata. GDDR5 memóriánál fele annyi bites mem. vezérlővel ugyanakkora sávszélességet lehet elérni, mint GDDR3-mal. Utána nézd a memória mennyiségét (fullHD felbontásban számít leginkább). A jó hűtés, és a halk ventilátor se utolsó szempont.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi és ezeknél mik számítanak jónak? vagyis számokra értem hogy pl : GPU : 650MHz meg a memória + annak órajele .
2009. máj. 6. 12:22
4/6 A kérdező kommentje:
szal ugy értem mi legyen a minimum amin elfutnak a mai játékok ?
2009. máj. 6. 12:25
5/6 anonim válasza:
Minimum Radeon HD4770, HD4830 vagy GeForce GTS 250.
6/6 anonim válasza:
minél nagyobb legyen a memória órajele, a mérete nem igazán fontos. 256 megás, vagy nagyobb legyen azért.
Szerintem már DDR3-as legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!