Melyik a jobb processzor?
Figyelt kérdés
Döntés elött állok Intel Core i3 2100 3.1 ghz vagy AMD Athlon II x4 645 3.1 ghz?2011. nov. 1. 22:10
21/26 anonim válasza:
Nekem is intel i3 2100-am van. Az órajel nem mindent mutat meg :)
22/26 anonim válasza:
az AMD négy magos, az intel 2. Órajel egyforma. Cachék, meg maga a rendszer az intelnek jobb. Szerintem azért összességében az AMD-t jobban megéri megvenni, lehet hogy van amiben az intel jobb, de azért +2 mag főleg játékben, oprendszernek, meg mindin olyan dolognak ami lekezeli többet ér mint az intel ló*aszai.
23/26 anonim válasza:
amúgy Phenom X2-t érdemes kizárólag venni, azt megfeloldod, és phenom X4-egy lesz, ami szarrá veri az i3-at, és jóval olcsübb is. Nameg az AMD (AM3) platform időtállóbb
24/26 anonim válasza:
Tudom elkéstem ezzel, de utolsó nagyon sok dologgal nem vagy tisztába, csak hogy tudj róla.
25/26 anonim válasza:
Utolsó válaszoló. Kicsit nézz a dolgok után. Mire gondolsz h időtálló? azért mert még az AMD a PGA tokozást használja vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!