Milyen videókártyát vegyek? Szeretnék venni egy videókártyát a gépembe 15. 000ft értékben.
Ha kell hozzá ez is akkor igy néz ki a gépem:
AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz processzor
1GB ram
ASus M2N68-AM Socket AM2 alaplap
250GB HDD
400W táp
És egy integrált NF GeForce7025/NF630a videókártya végülis
de szeretnék bele venni egy gamer karit.
Ahogy nézem az alaplapodat PCIE kártya megy bele, ennek alapján én a Sapphire 4650 512MB DDR3 Lite kártyát ajánlanám neked..
Nekem is volt ilyen kártyám, panasz nem volt rá, játékokat szépen vitte, de vettem nagyobbat, de megbízható kis kari...
Előző vagyok..
én a helyedben ha a pénztárcád bírja, vennék még 1GB memóriát(RAM)a gépbe, jó az hogy ha van, kell a játékoknak...
oké köszi igen én is tervezem a ramot nem árt :D
Ja és mi a véleményed/véleményetek erröl : [link]
megint előző vagyok..
"Ízlések és pofonok":)
Én ATI(AMD) párti vagyok, nem rossz ez a kártya sem amit linkeltél, azzal a eltéréssel hogy amit én ajánlottam az DDR3-as, ez meg DDR2-es,ez nem lényeges annyira, csak gyorsabb egy kicsit..
Amúgy a játékok többségét Nvidia kártyákra optimalizálják, szóval akkor a 9400-as lenne a domináns..
De én még is jobban ajánlanám neked a 4650-est, úgy aránylag egy teljesítményen van a 2 kártya, de azért az 4650-es brútálabb, bizonyos szempontból, ezt már rád bízom, mondom, ízlések és pofonok....
Szerintem egyiket se vedd meg, mert mindkettő elég gyenge.
Az ATI hiába DDR3, ha csak 64 bites a memóriavezérlője..
A 9400 pedig azért gyenge, mert csak 4-es. A geforce-oknál a számjelzés második tagja adja meg, hogy milyen erősségű a kártya az 1-től 9-ig terjedő skálán. Inkább a 9500GT-t ajánlom, GDDR3-mal. (ma már csak olyant szabad venni) Igaz, kicsit drágább, de megéri - inkább várjál vele még egy hónapot, de utána sokáig fogod használni, nem mindegy, milyen. Ez sem erőmű, de egész jól megy - nekem is az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!