Ezt hogyan tudom megoldani?
Figyelt kérdés
A 8 GB-os pendrive-mat leformáztam mert egyik haveromnak oda adtam és televolt mindenféle vírussal mikor vissza adta... -.-" és most az a bajom hogy rámegyek a tulajdonságokra és azt jelzi ki hogy foglalt hely 0 byte és szabad hely 0 byte és nem is tudom még1x leformázni sem mert akkor meg azt irja ki hogy a windows nem tudta be fejezni a formázást... és megnyitni sem lehet mert amikor berakom a gépbe a pen drive-ot akkor is egyből azt irja ki hogy a megnyitáshoz formázás kell... de nem tudok vele semmit csinálni ... ez mi ? és hogyan lehet megoldani?2011. okt. 27. 20:23
1/2 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha kingmax, vagy kingston, akkor számítható ilyen probléma, és nem igazán lehet visszahozni már, mert haveromé is ugyan így halt be, csak neki nem vírustól, hanem csak úgy!
2/2 anonim válasza:
Ezért nem szabad a "hardver eltávolítása" nélkül kitépni a gépből!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!