Gta 4 menne ezen a gépen? Intel Celeron Dual Core 2,6 GHz processzor :: 2GB DDR3 memória :: Intel G41 chipkészlet :: 250GB 3,5” SATA merevlemez :: DVD-RW :: Ati hd 5670 videokártya
Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 18:11
21/24 anonim válasza:
NA mert te már csak tudod :) Én játszottam rajta nem te ;) Csak azért mert régi nem azt jelenti, hogy szar is vagy 6 évig nyüstöltem és legalább bírta nem úgy mint a maiak, hogy elindítod a gta sat és lesül a vadi új 40 ezres alaplap ;)
22/24 anonim válasza:
Nem igazán!Legalábbis magas graf.beállítások mellett nem!
Az én 4magos gépemen is kénytelen voltam lejjebb venni a felbontást!Eléggé elb@szták a gépigényét!
23/24 anonim válasza:
Nekem 2,4 GHz dual core procim van és eredetibe vitte szinte lagg mentesen közepes beállítással.6GB rammal.
24/24 anonim válasza:
nekem ati hd 4600 am es atholn x2 240 (2,40ghz) 4gb ddr2 ram van es lazan viszi ha teszel bele meg 2gb ramot az is siman vinne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!