Az ATI Radeon videokártyákra miért van ez ráírva?
Figyelt kérdés
Miért jelentetik meg így [link] meg így is?? [link]
van valami különbség a különböző kiadások között??
2011. okt. 26. 18:36
2/10 anonim válasza:
Csak a gyártó más, meg a hűtés. Az alap ugyan az.
3/10 Heckler válasza:
Az egyik a referenciahűtés, a másik meg a Gigabyte sajátja.
"miért van ez ráírva?"
Mármint mi van ráírva?
4/10 A kérdező kommentje:
és a Gigabyte mennyire lehet jó a konkurensekkel szemben? vagy melyek jobbak nála?
2011. okt. 26. 18:44
5/10 A kérdező kommentje:
konkrétan a gyártók logójára gondoltam, hogy miért van több különböző típus ugyanabból a szériából
2011. okt. 26. 18:45
6/10 anonim válasza:
Szerintem ezek a legjobb VGA gyartok: 1. Sapphire, 2. Gigabyte 3. ASUS
7/10 anonim válasza:
Szerintem meg: MSI,Sapphire, asus
8/10 anonim válasza:
Arról vitázhatnánk hogy ki szerint melyik a legjobb gyártó úgy se egyeznénk meg.
Egyébként jól írták az egyik ref- míg a másik giga hűtő.
A gyártók között a különbség általában a hűtés és néha a gyári tuning viszont az azonos modellek úgy is ugyan arra a magra épülnek.
Kérdezted hogy miért van egy kártyából annyiféle.
Csak gondolj bele nem egy gyártó van és majdnem mindegyik kiadja a saját változatát(néha többet is).
9/10 anonim válasza:
Kinek a pap,kinek a papné..igazából mindegyik gyártó jó..mindegyiknél van meghibásodás.de elég ritka bár én az MSIt favorizálom főleg a hűtése miatt.de a Sapphire és ASUS se rossz.
10/10 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm!!
2011. okt. 26. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!