El menne rajta maxon a battfiled 3?
asrock alaplap
phenom x4 840 4x3,8Ghz
12GB DDR3 1333Mhz ram
Asus 6970 VGA
FPS Hexa 500W
2TB HDD
elmenne rajta, + a játékok amik most kijönnek elmegy rajta?
(phenom 955 nem kell. köszi)
akadjatok már le erről a max dologról.
single-ben úgysem kell max FPS, multiban meg úgyis le kell butítani a grafot, hogy normális sebességed legyen sok playernél.
Mi az hogy 25fps?Kimaxolva?4xAA 1920x1080 ultra beállítások dx11 minden bizbasz textúra csomagok stb?
Amúgy Panda jól mondja..és kapcsold ki a vsynct ha nem lenne.
Az első oldalon linkeltnél több fps-ed lesz mivel az a béta tesztje volt ami mint tudjuk még annyira se volt optimalizálva mint a kereskedelmi forgalomba érkező.
Szóval én azt vallom ez elég lesz neked bőven.
Egyébként valaki mondta a cpu limitet és valaki meg vga limitet jelentett ki.
Egyébként cpu limit lesz mivel a processzorba letiltva van az L3 és így nem egy izmos modell.
Olyan beallitasok mellett, mint azon a Bf3 benchmarkos hulyesegen, meg a Radeon HD 5770-esem, is jobb ertekeket mutatott, 28-29min. fps-em volt ultra grafon... A max alulrol surolta a 60at. Annyi kulonbseggel, hogy en nem hasznaltam elsimitast mert akkora felbontason mar elegge folosleges szerintem...
Ha mondjuk lenne egy Phenom II x6 1090T cpu-d, ezzel a kartyaval a min fpsed 40-45 korul lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!