Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 8600gts-hez elég egy 350W-os táp?

8600gts-hez elég egy 350W-os táp?

Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19:15 Hülyeségeket ír.Egyébként elég, de azt a mercuryt felejtsd el.Ha nagyon olcsón megakarod úszni a dolgot akkor legalább egy ilyet vegyél bele: [link] Vagy ha előre gondolkodsz és később új gépet veszel/fejleszted, akkor egy 400 wattos FSP Hexa-t vagy egy Chieftec iarena 450w s8 ajánlott, de a Hexa jobb.Nekem a Chieftec van, eddig semmi baj nem volt vele, szépen működik.
2011. okt. 25. 19:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Egyébként apám gépét két hónapja nyírta ki egy 3 éves Mercury táp...Én szóltam neki hogy lekéne cserélni:P
2011. okt. 25. 19:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem, nem hallottam túlfeszről, kérlek magyarázd el. [link]

Ha annyira cserélném, nem azért mert mercury, hanem mert 6 éves és a kondik idővel kiszáradnak. Magyarázzátok be neki a túlfeszes hülyeségeiteket. Szerintem még abba a tápba is telt egy 35 forintos túlfesz védő biztosítékra. Akinek meg kilőtte a gépét már táp: shit happens.

2011. okt. 25. 20:18
 14/18 anonim ***** válasza:
a mercury egy szar, jól mondják, hiába hajtja 6 éve.. kap egy kis áramingást azt annyi..
2011. okt. 25. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:

nem tudom hányóra, de az aki védi a mercuryt: minél öregebb az a szar, annál veszélyesebb, én haveréktól 3db codegent basztam ki szó szerint az ablakon, mert rázott a gépház!!

szóval jó egy nagy balf@sz vagy. vegyen egy olcsóbb fsp, abból elég egy 300as is ehez a géphez...

2011. okt. 25. 20:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Túlfesz védő biztosíték?

35 forint?

Egyébként én túlfeszültség védelmet értetem.

Olyat nem hiszem hogy mutatsz Mercurynál.

Egyébként neked mi a bajod.

Sajna tény hogy az a táp nem egy életbiztosítás és erről akármennyire is kampányolsz senkinek nem lesz jobb belátása mivel nincs mire alapoznunk(mutass valamilyen szak cikket ami dicséri a mercuryt).

Egyébként az egészben az a szánalmas hogy mi csak azt szeretnénk ha a kérdező jobban biztonságban tudhatná a gépét.

Figyelj témazáró kérdés: Mercury vagy chicony hipro?

2011. okt. 25. 20:46
 17/18 anonim ***** válasza:

A lakásodban, házadban is a túlfesz ellen biztosítékkal védenek. Csak szerinted mágikus dolog ez. A házadban pl olyan van, hogy ha megnő a feszültség egy fix amper mellet, az igen sok joule és egy tekercselt mágnes magához ránt egy kapcsolót, amitől is megszakad az áram. Van olvadós is, de azt nem szokták házba. Ámbár laikus vagyok a témában.

Én csak unom a hülye trollkodást, hogy vegyél ilyen olyan tápot. Megy neki és kész és jó. Olvastam teszteket, ezeket nem is szokták dícsérni, de hogy ragaszkodjunk a témához egy 8600gts mellé tökre elég. Plusz remek látni, hogy mennyire ráizgultok és idegeskedtek az egészen.

2011. okt. 26. 02:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Figyelj mi se karunk rosszat, de azt te is láthatod mennyi ember szív velük. Ez csak egyszerűbb óvintézkedés.

Én is voltam már úgy hogy jó a gépembe a HKC úgy se lesz semmi és hát amikor a félgépet vitte magával nem nagyon örültem.

Egyébként senki nem akarta a kérdezőre ráerőltetni csak jó tanácsnak indult és ebből ilyen vita lett.

2011. okt. 26. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!