Lehet ramot boviteni Toshiba Satellite L40-160on?
A 120 GB nem a memória, hanem a háttértár (merevlemez), ne keverd már!!!
Merevlemezből akármekkorát rakhatsz bele, a létező legnagyobbat is, tök mindegy neki.
De maga a rendszer memória (RAM) kezelés az alaplaptól, ezen belül az északi hídtól (chipset -től) függ.
Milyen chipset -ed van? A CPU-Z megmondja (motherboard fül)
Mondom CPU-Z!!! Mainboard fül!!!
Hát jó mindegy...most ha vki nem jártas benne hiába mondod ezt, lövése lesz róla.
De azért köszi.
Az internetes keresők használata is olyan ma már olyan, mint a levegő. Ok, elsőnek nem küldtem linket, mert azt hittem önállóbb vagy, alap dolognak tartom hogy valaki be tud írni 5 karaktert a Google -be. Már az első találatban ott van a hivatalos oldal, ahonnan leszedheted. De 5 találaton belül már vannak magyar letöltési lehetőségek is.
Néz meg valójában milyen egyszerű dolog:
Én még a türelmesebbek közé tartozok, sokan még ennyit sem tesztnek meg, csak odavakkantanak vagy 4-5 szót magyarázat nélkül, tele helyesírási hibával.
Ne sértődj meg, de sokan egyszerűen nem alkalmasak arra, hogy Internetes segítséget igénybe tudjanak venni. Ezért is javasoltam neked a számtech boltot, ha náluk veszed meg a RAM -ot, ingyen meghatározzák neked milyen kell bele, és bele is szerelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!