A közeljövőben videókártyát szeretnék cserélni. Három kiszemeltem van egy hd 6670 (msi, és asus gyártótól), valamint egy nvidida gts 450 ( point of view), valamint egy asus engt 440? .
Figyelt kérdés
Melyikét érné jobban megvennem?(az ati ddr5ös.de teljesítményben közel azonosak.)2011. okt. 22. 23:12
11/13 anonim válasza:
Idén már nem lesz 7-es sorozatú Radeon kártya! És ha Radeon akkor Sapphire!
12/13 anonim válasza:
Lesz HD7XXX-es sorozat idén, de csak mobile vga-k jönnek így jövő évig kellesz várni desktop vga-kra.
13/13 A kérdező kommentje:
köszi,találtam egy hd 6670et asusba ddr5ös 1gigás,vagy ezt veszem,vagy tényleg a vtx d 6770et ddr5 1gigás,sztem nem kérdéses melyikkel járnék jobban.
2011. okt. 23. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!