Mi az az Express Card laptopon?
Laptopomon egy ilyen vékony kis kártyaszerűség van de nem tudom mire jó.Laptopom Acer Aspire 5715Z. Néztem/illetve kérdeztem már hogy mire jó de sajnos senki nem tudja mire jó. Illetve lementem ahol vettük persze szokás szerint nem tudták ők se hogy mi az. És ráadásul jól át is bXsztak.
Köszönöm!!
Egy bővítőmodul-fogadó. Az expresscard foglalatba tudsz bedugni pl. mobilinternethez szükséges készüléket, de akár tévékártyát, vagy bármely olyan eszközt, amely nincs a gépedben, de szükséged lenne rá. Régebben PCMCIA foglalatok voltak, ezek egyszerűsödtek. Kb. úgy kell elképzelni, mint az asztali PC-ben a PCI bővítőhelyeket - csak ez kívül van.
Tehát az expresscard helyre expresscard kártyát tudsz bedugni. Ezzel bővíteni a géped hardverkészletét. (Nagyon "durván", olyasmi mint az USB)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!