Mitől esett le az FPS-em?
Az egyébként teljesen játékfüggő, hogy mi a jobb,a 30fps vagy a 60:) Én pl a crysis 2-vel tudtam játszani 20-30 fps-el és nem tünt úgy, hogy akadozna. Counter-Strike Source-ba pedig 30 és 40 fps között is ég és föld.
Amúgy a kérdezőnek: Lehet, hogy átállítottál valamit(css-be ha minden maxon van nekem, élsimitás is és vsnyc on, akkor 30-50 fps, ha csk az élsimitás a felén van, akkor már 150-200). Ez egy olyan dolog, ami nagyon sokat számít. Ha itt nem állítottál át semmit, lehet vírusos a géped. Próbáld meg visszaemlékezni, hogy miket tölthettél illetve installálhattál fel azelőtt, hogy lement az fps-ed. Ezeket töröld ki. Egy vírusírtó futtatását ajánlom még. Ha ez sem segít, akkor én ajánlom az újratelepítést. És még egy tipp: Ha nem minimumon vannak a dolgok, akkor szedd le minimumra!!! Vagy legalább egy részét. Tuti, hogy javulni fog. Ha hasznosnak találtad a válaszomat, adj egy zöld kezet, mert nem szégyen. Az a szégyen, ha segítettem és meg se köszönöd!!!
Előző válaszoló:
HAHAHA nagyon vicces vagy. szánalmas
Nekem még a korosodó 9800GTX+ kártyámmal is 120+ fpsem volt füstmentes részeknél a CoD4 multiban, maxon, 4x élsimítással. (1280x960-as felbontás környékén)
Tényleg lehet, hogy nálad a háttérben zabálja valami az erőforrásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!