Megvennétek ezt a PC-t?
970.000 ft. Ki a fene ad ezért ennyit? És ha elromlik 1 hónap mulva? Nemigen cserélnék vissza. Egy kocsi ára.
Hát, ha mellette találnám a pénzt akkor se! :D
Nem mintha bármelyik más Apple termékért igen. Kicsit túllihegik ezt a terméket. Annyival nem jobb az Apple, mint amennyivel drágább.
az apple itt Magyarisztánban teljesen felesleges pénzkidobás. csak az vegyen, aki szoftveres okokból rá van kényszerülve.
én semmilyen apple terméket nem vennék, és nem is szoktam ajánlani senkinek.
Ha stabil rendszer kell akkor Linux azt csá...
Ilyen baromságokkal jönnek h a Mac sosem fagy le stb...ugyan már a youtube tele van Black Screen videókkal meg fagyásokkal.
Steve Jobs halálának semmi köze az áremeléshez, egyszerűen a forint hónapok óta folyamatosan gyengül és ezért minden elektronikai termék ára emelkedik.
Egyébként MAC-et nem vennék, mert iszonyúan túl van árazva, ettől függetlenül szeretem az apple termékeket iphoneom is ipadem is van amikkel meg vagyok elégedve, és nálunk is megfizethető áron kaphatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!