Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki lehet-e cserélni a videokár...

Ki lehet-e cserélni a videokártyám?

Figyelt kérdés

Van egy remekül működő laptopom, egész sok játék elfut rajta (az újak közül pl Dragon Age II, Fable III stb.)

Ennek ellenére, mivel a grafikákat lejjebb kell húzni, mint szeretném, arra gondoltam, hogy a benne lévő régebbi GeForce 310M videokártyát kicseréltetném egy 550M-re. Kb. 1 éves a gép, akkoriban, mikor vettem, a középkategóriások között az egyik legjobb volt (Asus K52J), most meg teljesen lemaradt szegényke, rajtam meg eluralkodott az innovációs kényszer... Szerintetek lehetséges egy videokari csere? Ha igen, hol csinálnak ilyet?

2011. okt. 20. 13:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

:D nem olyan egyszerü ez de a lényeg ez hogy 550 est nem fogsz abba a laptoba beletenni.

amugy jó lenne linkelnéd hol látad ezt amugy burtális erös mobil vga t ahol megtudnád venni?

bocs amugy ha én megbántotalak voln azért nem irtam mert reggel volt akkor vagy mi XD mikor a Nem et irtam:)

2011. okt. 20. 20:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Hát ezaz... :D Egy korábbi hsz-ben írtam: "egyáltalán hol szerezzem be?" Elképzelhetőnek tartom, hogy vannak szervizek, ahol beszerzik...

Amúgy semmi harag. :D

Tudom, hogy a laptop nem bővítésre való. Csak azért vágynék a kártyacserére, mert ajándékba kaptam egy nagyon fontos embertől a kicsikét és nem szeretném az egészet lecserélni csak mert egy év alatt elavult. Hülyén hangozhat, de kötődöm a laptopomhoz és nem szívesen cserélném le egy fiatalabb, csinosabb szőkére. Ennyi volt az indíttatás. :)

2011. okt. 20. 20:59
 13/15 anonim ***** válasza:
És hűteni isteni fogja? mert nem ahhoz a laptophoz lett tervezve az a kari az hótbiztos...
2011. okt. 20. 21:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Okéoké, béke van ember :D
2011. okt. 20. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem vitatkozok csak mondom h ha erősebbet raksz bele annak már nem elég a régi hűtés. bár talán sufni hűtéssel meglehet oldani.
2011. okt. 20. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!