Ki lehet-e cserélni a videokártyám?
Van egy remekül működő laptopom, egész sok játék elfut rajta (az újak közül pl Dragon Age II, Fable III stb.)
Ennek ellenére, mivel a grafikákat lejjebb kell húzni, mint szeretném, arra gondoltam, hogy a benne lévő régebbi GeForce 310M videokártyát kicseréltetném egy 550M-re. Kb. 1 éves a gép, akkoriban, mikor vettem, a középkategóriások között az egyik legjobb volt (Asus K52J), most meg teljesen lemaradt szegényke, rajtam meg eluralkodott az innovációs kényszer... Szerintetek lehetséges egy videokari csere? Ha igen, hol csinálnak ilyet?
:D nem olyan egyszerü ez de a lényeg ez hogy 550 est nem fogsz abba a laptoba beletenni.
amugy jó lenne linkelnéd hol látad ezt amugy burtális erös mobil vga t ahol megtudnád venni?
bocs amugy ha én megbántotalak voln azért nem irtam mert reggel volt akkor vagy mi XD mikor a Nem et irtam:)
Hát ezaz... :D Egy korábbi hsz-ben írtam: "egyáltalán hol szerezzem be?" Elképzelhetőnek tartom, hogy vannak szervizek, ahol beszerzik...
Amúgy semmi harag. :D
Tudom, hogy a laptop nem bővítésre való. Csak azért vágynék a kártyacserére, mert ajándékba kaptam egy nagyon fontos embertől a kicsikét és nem szeretném az egészet lecserélni csak mert egy év alatt elavult. Hülyén hangozhat, de kötődöm a laptopomhoz és nem szívesen cserélném le egy fiatalabb, csinosabb szőkére. Ennyi volt az indíttatás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!