Hogyan tudok két monitor úgy megosztani hogy ugyan azt lássam?
Nem hibáztál el semmi, a Windows alapból nagyon helyesen kiterjesztett módba tette neked a második monitort. Attól függ, hogy milyen oprendszeren vagy.
Ha Windows 7, akkor Win+P gombokkal hívd le a monitorválasztó menüt és válaszd a Másolást (Duplicate).
XP / Vista alatt a videókártya vezérlőpultjában néznék szét (Catalyst vagy nVidia Control Center), esetleg a Windows felbontásválasztó menüjében.
Hát ez fura...
De még annyit hozzátennék, hogy a Duplicate csak akkor fog menni, ha mindkét monitor tudja ugyanazt a felbontást. És ha nem egyezik a két monitor felbontása, a nagyobbik monitor felbontását le kell venni akkorára, mint a kisebb monitoré.
Nekem például van 2 CRT monitorom. Alapból kiterjesztett módban használom, hogy nagy legyen a munkaterületem, de ha Duplicate módba váltok, akkor a nagyobbik monitorom átvált a kisebbik monitorom felbontására, ami ez esetben 1024x768.
Nálad is így kéne történnie elvileg.
Következő lehetőségek vannak másolás kiterjesztés csak kivetítő
bermelyiket választhatom ha 2 monitoron nem látok semmit sem és fő monitorról sem tudom áthúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!