Lacikaaaaa kérdése:
Lassú gép probléma. Mit tehetek hogy olyan legyen mint rég?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy nem tudok pl egy videót megnézni anélkül hogy ne szaggasson be. Régebben 2 éve nem lett lassú a gépem attól ha ment az msn,a zene, és közben wowoztam. Most meg csak a zene ment a wow pedig teljesen játszhatatlan lett. De nemcsak azzal van a probléma. Cod-ban is fix 90 FPS-em volt mindigis. Most 40. De leesik folyamatosan 20-ra 10-re 5-re is... Nem tudom mi lehet a gépemmel. Ennek a gépnek ennyit simán bírnia kell, tudom hogy mennyit bír.. Formáztam már többször is, most is egy hete. Nincs svchost probléma hogy lassítsa az egészet. 1 giga ram van a gépemben eddig csak 768 volt. A probléma már olyan fél éve fennál.. azóta vagy 10 x biztos le lett tisztességesen formázva a gép de az sem segít. Mit tehetnék? (3ghz intel proci ,1 giga ram, 256 megás assus n6600,80 GB vinyó... Szerintetek mi a gond? Tudom hogy nem egy villámgép de ennyit bírnia kellene. Youtube videó is szaggat... Régebben nem szaggatott..2011. okt. 18. 20:07
1/10 A kérdező kommentje:
Az még lemaradt hogy xp-m van.
2011. okt. 18. 20:09
3/10 A kérdező kommentje:
Megpróbálom. Remélem segít.
2011. okt. 18. 20:16
5/10 A kérdező kommentje:
Most pakoltam újra 1 hete ne viccelj már :D.
2011. okt. 18. 20:24
6/10 anonim válasza:
Rendszerkarbantartás, takarítás, /Ccleaner/, videokártya illesztőprogramon sok múlik, aztán BIOS-beállítások legyenek optimumon, a videókártya hűtése lényeges, fontos még a winchester hűtése is. Ha a sebesség csőkken, szóbajöhet még nem megfelelően működő, hibás memóriakártya. Szóval sokféle hiba okozhatja a fentebb leírt gondokat. A Youtubos videók általában szaggatnak, csak letöltve lesznek tökéletesek. Lehet vírus is a gépen, a formázás nem megoldás, csak akkor, ha valami hiba van a merevlemezen, mondjuk szektorhiba. Ajánlatos volna egy lemeztesztelő programmal is megnézni, ha a winchesterre gyanakszol.
7/10 anonim válasza:
vírús?
vagy épp az irtó lasitja netán?
menyit ir mindenki:S nem birom iylen késön már elolvasni mind:D
8/10 anonim válasza:
Mindenképp futtass töredezettség-mentesítőt minden meghajtón, és a lapozófájl méretét vedd le 500 MB-ra - a Windows hajlamos lapozófájlt használni a fizikai memória helyett (esetleg megpróbálhatod kikapcsolni a lapozófájlt és egyúttal bővíteni a memóriát 2 GB-ra).
9/10 anonim válasza:
Utolsónak: igen, lassíthatja a vírusirtó is, én már láttam olyan gépet, amin Avast volt, és rettentően lelassította. Amikor leszedtem róla, szinte megtáltosodott a gép.
10/10 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma! Ennyi koszt sose láttam még egybe :P.
2011. okt. 20. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!