Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HP Wifi egér Windows Vistán?

HP Wifi egér Windows Vistán?

Figyelt kérdés
Van egy HP wifis egerem (nem bluetooth-os, vagy egyéb vezeték nélküli, hanem olyan, ami a laptop belső Wifikártyáján keresztül kommunikál, így nincs szükség USB adóvevőre.) Azonban a papírjai szerint csak Windows 7-en működik. És ezt tapasztaltam most is. Windows 7 volt fenn a laptopomon (Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5515), de a Fujitsu nemtörődömsége miatt, nem voltak megfelelő driverek hozzá, a Vistásakat kellett ráerőszakolni, mentek is, de több helyen nem voltak tökéletesek...ezért visszaváltottam Vistára csak ezzel meg nem tudom használni a 10.000 forintos WiFi-s egeremet...Ha valaki tudna erre megoldást, nagyon hálás lennék!
2011. okt. 17. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Hp-nek van weblapja, ott le lehet tölteni szoftvereket és ahogy néztem wifis egérjeihez van xp-re, vista-ra és 7-re is driver.

Egyébként pont a laptop típusa érdektelen és az egéré lenne lényeges.

2011. okt. 23. 19:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Pont ezt próbáltam érthetően leírni, ezek szerint nem sikerült...EZ nem egy mezei usb-s wireless egér, hanem egy Wifis egér, ami a laptop belső wifikártyájára csatlakozik és így szabadon marad egy USB...A típusa nemes egyszerűséggel csak HP Wifi Mouse

Itt egy link: [link]

2011. okt. 23. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazándiból nem védeni szeretném a pc, mag a hardver, meg a driver gyártókat, de egyszerűen képtelenség minden hardverre, minden oprendszeren futtaható drivert írni. Aki op.rendszert vált, nézze meg, mit nyer vagy veszít vele. Biztosan van megoldás a te gondodra is. Én a lasernyomtatómmal voltam így. És az nem 10000.- huf volt.
2011. okt. 24. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!