Milyen számítógépet tudtok összerakni ennyi pénzből?
Figyelt kérdés
150.000-Ft ból gazdálkodva amiből oan 20 alapból lejön egy gépháznak(ezt már kiválasztottam, tudom sok egy házért, de nekem az kell akkor is :P) Szal kb 130.000-ből kéne egy gépet. (bill, egér, monitor nincs benne) Lehetőleg, egy ATI(videókari) Intel(term. proci) párosból, és egy Nvidia amd(term. porci) párosból szeretnék, egy játékra, viszonylag sokáig használható, gépet. Nem érdekel, hogy melyik mért, jobb, vagy hogy jobb lenne ez meg az a párosítás. Ezekre kérnék, ha tudok. köszönöm előre.2011. okt. 17. 20:03
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
13/16 A kérdező kommentje:
Ez egy nagoyn szép ház. :) Nekem legalább is nagoyn tetszik. :D
2011. okt. 17. 20:41
14/16 A kérdező kommentje:
Jah és én telejsen feketében akarom :D
2011. okt. 17. 20:41
15/16 A kérdező kommentje:
Bill,t egeret monitort ne vonjatok le 130-140 hardver plusz 20 a gépház enyni :D a perifériákkal ne törődjetek :D
2011. okt. 17. 20:44
16/16 Panda Péter válasza:
jesszusom, ez a piros aerocool ház undorító, nem tudom milyen ízlésficamos vérpistike vesz ilyen bazári gépházat.
kérdező ez kell neked: [link]
lap: m5a97
cpu: 955
ram: 2x2GB kingston
ram: hd6850
hdd: samu hd103sj
odd: mindegy
táp: fsp hexa 400
ez még lehet hogy olcsóbb is, mint 130, a többletet költheted procihűtőre, több ramra vagy erősebb vga-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!