A monitorom már megint besárgult, bezöldült mitől lehet?
A monitoroddal van a hiba valoszinü ahova bevan forrasztva a vga kábel ott lazulhatot fel a forrasztás
de okozhassa a monitor egyik a szinekért felelös ic je is
bár lehet hogy pont annak valamelyik lába lazult fel enyhén
én már találkoztam hasonlo hibával
és egy ic csere meghozta gyümölcsét
egy TDA s ic t cseréltem a monitorba
Az első hozzászólónak:
A monitornak semmi baja nemlehet, mert most próbáltam más monitorral is a dolgot, és annak is erős neonzöld szín jött be...ugyhogy a gépben lehet valami,öcsém aztmondta h lehet h az alaplap bszodott el...de ilyen dolgokhoz én nemértek
Ha jól értem most nem az alaplapi videóvezérlőt használod és így is sem jók a szinek?
Ha igen akko rpróbáltad már kvenni és vissza tenni a monitorvezérlőt? Lehet, hgoy amikor a hálókártyát tetted bele akkor kimozdult a videókártya. Vagy alapból nem ér be rendesen a csatlakozóba, mert kicsit lentebb van az alaplap.
Igen most kénytelen vagyok az alaplapit használni,mert ez a sárga szín inkább elviselhetőbb mint az a rikitó zöld a kártyásról:S
Énis gondoltam már rá hogy valami ezmozdulhatott, de a kártyát azota már vagy 30x próbálgattam,mindig rendesen a helyén van minden,de akkoris zöld szint ad:S Működött a kártya kb 3 hétig nagyonjól,aztán most nemtudom mivan
Első hozzászolo vagyok
lehetséges hogy van egy kis hajszál repedésed az alaplapon
:)
probáld meg azt hogy enyhén megnyomkodod az alaplapot
hogy változik e a kép
:)
Az is lehet hogy a tápod nem birja,mert ugyanis a hálózati kártya előtt ment rendesen,nem?
Ugye bár mikor beleraktad az is csapolta a tápod,lehet hogy azt kéne kivenni,és akkor próbálni a vidikarit( nem az integráltat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!