Hi! Szeretnék venni intel core i7-2500k procit. Mit tudtok
mondani róla? Milyen alaplapot érdemes vásárolni hozzá?
Intel vagy AMD?
Ez csak jó tanács.
Elnézést kérek azért mert jobbat akarok neked és a pénztárcádnak.
2011. okt. 17. 19:20
12/23 A kérdező kommentje:
Amúgy is amikor írtam a kérdést utána megnéztem a neten is és nem találtam hogy van ilyen. Ezért itt töröltem a témát de most láttam email-on hogy valaki válaszolt és meglepődtem hogy még mindig itt van a kérdés.
Akkor kezdjük tiszta lappal.
Mi lenne ennek a fényében a kérdésed?
2011. okt. 17. 19:23
14/23 A kérdező kommentje:
De ha a jövőre gondolok akkor érdemes az intel core i5 nem? későbbi játékok gondolom majd kifogják használni.
Ha van elég pénzed és ezáltal nem kell venni mellé egy vacak vga-t akkor tényleg az intel jobb megoldás lenne.
bár ezt így előrehangoztatni nem egy életbiztosítás.
2011. okt. 17. 19:24
16/23 A kérdező kommentje:
Na akkor kezdjük. 100-ból kiszeretnék hozni egy olyan gépet amin a mostani játékok akadozás mentesen mennének. Már monitorom, gépházam, videokártyám, bill. egér van. Csak procit, alaplapot, ramot akarok venni. Mondták nekem már sok helyen hogy az intel core i5-2500k az jó lesz, meg kérdeztem hogy milyen alaplapot válasszak hozzá. Erre írták hogy asus p8p67 B3 alaplapot vegyek, más meg azt írta hogy inkább olyat vegyek amibe van virtu vagy mi, a harmadik meg azt hogy z68-at és most így tanácstalan vagyok hogy melyik lenne a jobb, sajnos ramból sem tudom melyik lenne mert abból is annyi van... 3-4 éve vásároltam utoljára a gépet és nem vagyok annyira tisztába a mostani pc hardverekkel.
Ha 100-ból kell ezeket kihozni akkor oké.
Az i5 2500K jó és a p8p67 b3 is.
A z68 és a virtu egy azon akar lenni mivel ezek a lapok használják.
Egyébként ha őszinte akarok lenni a virtu nem lett a legjobb megoldás. Egy jó P67-s deszka jó nem kell a z68.
Ramból meg olcsón és jól a kingmax és kingston ramokkal úszod meg. Elég bőven egy 1333Mhz-s.
bár én mindig a kingston HyperX 1600Mhz-s ramokat ajánlom.
2011. okt. 17. 19:32
18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a segítséget Made IN. Bocsánat az értetlenkedésem miatt csak meglepődtem hogy még mindig itt a kérdésem és kicsit felbosszantott hogy itt írják milyen tudatlan vagyok. Köszi mindent így már könnyebb lesz minden:)
amit made in írt az úgy jó ahogy van... :)
egyébként milyen vga-d van?
2011. okt. 17. 19:38
20/23 A kérdező kommentje:
Nem olyan új a vga-m egy Nvidia Geforce GTX 260. Nem rég vettem. De szerintem az még egy darabig jó lesz.
Kapcsolódó kérdések: