Melyik a jobb proci?
szeretnék venni egy új procit,és aki össze rakta a gépemet 4 magosat ajánl de egy két haverom meg azt mondja hogy inkább maradjak a 2 magosnál
amit szeretnék:Intel Core i5-2400 3.1GHz LGA1155 Processzor
és amim most van:inter core duo e7500 2.93ghz Processzor
szerintetek maradjak a mostaninál vagy vegyem meg amit kinéztem?
Új alaplap,is kell akor
nem éri meg most se karácsonykor iszonyat drágák (jövö év elején kelene)
melesleg 2400 jó de nemrudod húzni
persze jó erös géped lene csak akor elég valami olcsó alaplap is hozá (nem pedig tunigolos)
de igy se jöne ki 40 ezerböl a váltás
nagyon szép az a kétmagos procid elmuzsikálsz vele szeritem párhónapot
eladni viszont ugyse tudnád jó áron mert a 775 ösök kifutot darabok
alaplapot mégugy se tudod eladni.
Ez a váltás nem olyan egyszerű mint hiszed.
A mostani procid LGA775-be illeszkedik, a másik LGA1155-be.
tehát alaplap és valószínűleg ram csere is kéne mellé.
Amit kinéztél klaszisokkal modernebb és erősebb proci, viszont nem tuningolható. Ha húzni is szeretnéd, akkor az i5 2500k a jó választás egy P vagy Z szériás chipsettel szerelt deszkában...igaz ez már 50k. Szerintem azért az i5 2400 alapon is elég erős. A haverok meg nem tudom miért beszélnek le a 4 magosról (irigység?), hiszen gondolom szeretnéd használni legalább 2-3 évet és a jövőben sokkal nagyobb előny lesz a sok mag...de már ma is érezhető hatása van egyre több játéknál is.
Prohardver (februári teszt):
"A fő-fő konklúzió tehát röviden az, hogy napjaink játékaihoz elkel a négymagos processzor; bár ez sokaknak nem újdonság, most be is bizonyítottuk."
Lehetséges (fraps)
ram ra én nem is gondoltam
szóval nem lesz olcsó fejleszteni gépet...
jól irták és én is emlitetem hiába szupi 775 ös alaplap max talán eltudod adni job áron
de 1155 ös procik nem menek bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!