Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD bulldozer van már valahol...

AMD bulldozer van már valahol magyar teszt?

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 17:12
1 2
 11/13 Panda Péter ***** válasza:

18:57: pont ez nem derül ki, mivel a winrar és a 7zip sem tudja az összes szálat normálisan terhelni. a ph!-s tesztben is jól fog szerepelni tömörítésben, még nem tudjuk miért van ez (előzetesen pont úgy várták hogy abban lesz gyenge).

19:04: ki mondta, hogy el fogja verni a 2600k-t? a kezdőára is a két k-s intel közé lett belőve.

egyébként az architektúrában van még tartalék, én azt mondom várjunk még egy steppinget.

kérdező: ez a mostani B2 stepping tényleg kazán, főleg tuningolva, szerintem húzva a nettó 140W-ot simán megkajálja.

19:20: mondjuk úgy inkább, hogy 4 modul. erősebb a dolog, mintha 4 mag lenne HT-vel, de 8 fizikai sandy magnál gyengébb.

kérdező: rendereléseknél jöhet haszon az új utasításkészletekből is. jelenleg a bull támogatja a legtöbbféle utasítást a processzorok között.

egyébként HPC és szerver környezetben nagyon jól szuperál a cucc.

2011. okt. 14. 19:35
 12/13 anonim ***** válasza:
A WinRar 8, a 7zip 16 szálon is képes számolni, de azóta lehet még többön is, még régebben néztem utána. Éppen ezért írtam ezeket, mert így legalább látszik, hogy minden mag csinál valamit, és nem olyan, mint az mp3 tömörítés, hogy 2 szálon fut le a 4-6-8-ból.
2011. okt. 15. 00:59
 13/13 anonim válasza:

A kérdésre válaszolva:

Igen, van magyar Bulldozer teszt, mégpedig itt:

[link]

2011. nov. 8. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!