Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudott átállni?

Miért nem tudott átállni?

Figyelt kérdés
Vasárnap a gépet rákötöttük a TV-re(SONY BRAVIA KDL37-EX500) HDMI kábellel! Sikerült is beállítanÁtnyomtuk FullHD-ra, de a TV-n pedig minden oldaláról hiányzott 2-2 cm FullHd-ban! DE miért? A beállításoknál volt 2 képernyő, és az egyiket mutatta, hogy milyen a felbontás! Átvittem a másikra(amit mutatott) Ott a felbontás valamilyen 2000 valahány pixel volt! Rányomtam az alkalmazra de semmi sem törént! Mi a gond? Még a másik megjelent monitorra 2x-is kattintottam, akkor sem működött!
2011. okt. 14. 16:25
 1/1 A kérdező kommentje:

bocsi ha értelmetlen! Tehát a gép 2 monitort Mutatott! nevei:

1-es monitor

2-es monitor!

Az 1-es monitornak, a max 1920x1080 de hiányzott 2-2cm az oldalakról! Így ez nem volt jó!

A 2-es monitornál amit mutatott ott meg valamilyen 2200x 1000 valamennyi volt a felbontás+ Ráklikkeltem 1x a 2-es monitorra, majd az Alkalmaz gombra! Dolgozott a gép de semmi sem történt! Gondoltam, rákattintok akkor 2x,mert hogy hátha nem érzékelte! Rákattintottam 2x a kettes monitorra majd az alkalmaz ikonra, de akkor sem történt semmi, csak annyi, hogy dolgozott a gép, egy 2-3 másodpercet kb és ennyi! Mi a gond?

2011. okt. 14. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!