EasyNote F4085-GN-459HG -ról vélemények?
erös szerintem nemtudom mért "olcsó" viszonylag
szóval alaktrészekben jó (teljesítményben)
viszont mindöségben nemtudodm
EasyNote nem egy ismert márka
Aham Packard Bell hát nemtudom
látam jó laptopokat töle szóval jó
ha van rá 2 év garancia simán megveheted és ha enyi mitn amit linkeltem vagy kb. anyi
(nem néztem garit már nem nézem meg na meg te leeht máshol veszed)
Köszi szépen.
Én meg időközben mégiscsak találtam valami értékelés félét: ipon-on a userek mesélnek róla ezt-azt. Azt mondják kb. amit te, meg hogy best buy ár-teljesítmény alapján és hogy mennek rajta a játékok high-on, viszont driverekkel (főleg wifi-vel) sokat szenvednek, meg ahogy olvastam a packard bell weboldala elég kaki.
(Igen, ez úgy tűnik egy felesleges kérdés volt, sorry, de elsőre tényleg nem találtam semmi tesztet róla, angolt se.)
Hali!
Nem kell tartani ettől a típustól :D Büszke tulajdonosa vagyok egy ilyennek már kb 3-4 hónapja és egy rossz szavam nem lehet rá ... a wifi-t pár kattintással meglehet csinálni, csak az sír miatta aki nem ért hozzá ... játékok hát Skyrim, Battlefield 3 megy rajta szépen, Skyrim highon Battlefield 3 medium-high
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!