Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » EasyNote F4085-GN-459HG -ról...

EasyNote F4085-GN-459HG -ról vélemények?

Figyelt kérdés
Előnyök, hátrányok? Továbbá érdekelne, hogy world of tanks hogy fut rajta. Esetleg mi az, ami már nem fut rajta medium-high grafikával (itt most nem annyira a vadiúj csúcsjátékokra gondolok nyilván).
2011. okt. 14. 02:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

erös szerintem nemtudom mért "olcsó" viszonylag

szóval alaktrészekben jó (teljesítményben)

viszont mindöségben nemtudodm

EasyNote nem egy ismert márka

2011. okt. 16. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Aham Packard Bell hát nemtudom

látam jó laptopokat töle szóval jó

ha van rá 2 év garancia simán megveheted és ha enyi mitn amit linkeltem vagy kb. anyi

(nem néztem garit már nem nézem meg na meg te leeht máshol veszed)

2011. okt. 16. 20:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

Én meg időközben mégiscsak találtam valami értékelés félét: ipon-on a userek mesélnek róla ezt-azt. Azt mondják kb. amit te, meg hogy best buy ár-teljesítmény alapján és hogy mennek rajta a játékok high-on, viszont driverekkel (főleg wifi-vel) sokat szenvednek, meg ahogy olvastam a packard bell weboldala elég kaki.

(Igen, ez úgy tűnik egy felesleges kérdés volt, sorry, de elsőre tényleg nem találtam semmi tesztet róla, angolt se.)

2011. okt. 17. 04:23
 4/4 anonim válasza:

Hali!

Nem kell tartani ettől a típustól :D Büszke tulajdonosa vagyok egy ilyennek már kb 3-4 hónapja és egy rossz szavam nem lehet rá ... a wifi-t pár kattintással meglehet csinálni, csak az sír miatta aki nem ért hozzá ... játékok hát Skyrim, Battlefield 3 megy rajta szépen, Skyrim highon Battlefield 3 medium-high

2011. dec. 28. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!