Most vettem egy HD6770 1GB-os VGA kártyát 1 évig még szerintetek birni fogja?
Ekkora felbontásban szerintem két évet is kihúzol vele! :)
Gondolj bele, a teszteket legtöbbször FullHD felbontásban mérik, a "vehetsz új videókártyát fél év múlva" beszólások is általában a FullHD-ra irányulnak. Megnyugodnék a helyedben.
Nekem sokkal régebbi videókártyám van és ~ekkora felbontásban most is simán viszi a játékokat maxon.
1 évet röhögve bírna.
Egyébként ha nem fontos a max graf csak az hogy ne szaggasson akkor akár 3 is.
Szerintemis kibirja hanemis 3, de kozel 3 evet ien felbontason az a kartya.
Egykis velemenym, ha erdekel ovlasd el. :
Crysis 2-ben ha nincs olyan DX11-es patched meg High-Res text-es csomagod akkor a High beallitasok azok mashol a Low-nak felelnek meg. :D
Nekem 5770-esem van, ami ugy tudom csak par csicsas extraval kevesebbet kapott mint a 6770, de amugy ekkora felbontason dx11-el, elsimitas nelkul tudom a Metro 2033-at jatszani Very High settingsen, az 5770HD-mon ami azert szerintem egy Crysis 2-t Grafikaban es gepigenyben siman odaver. Crysis 2-ot fullHD-ban tudom ugy jatszani, hogy fpsem 30 ala szinte sosem megy Extrem grafon, 1920x1080-as felbontason, mig Metro 2033 fullHD- ban sokszor csak 20 fpsel megy nalam a fullHD max grafon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!