Hűtőzsír vagy hővezető paszta?
Figyelt kérdés
Üdv,
Az lenne a kérdésem,hogy ki melyiket használja,mi köztük a külömbség,ezen kívűl jöhet bármi,amit tudni lehet/kell róluk.
2011. okt. 13. 15:13
1/6 anonim válasza:
Nekem azt mondták hogy a hővezető paszta a jó mivel az a hőt a hűtőbordákra vezeti át ahol a ventilátor lehűti azt.
2/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni,hogy elsősorban notebook-ról lenne szó.
Ebben az esetben melyiket ajánlott megvenni?
2011. okt. 13. 15:32
3/6 Panda Péter válasza:
csak szóhasználatbeli különbség, van aki ennek mondja, van aki annak, ugyanarról van szó, hővezető anyag. az a feladata, hogy az IC-kupakja és a hűtő talpa közötti egyenetlenségeket kitöltse. minél vékonyabb a réteg, annál jobb, mivel a hőátadási képessége rosszabb, mint a fémnek. általában jobb fajta pasztával egy-két fokos hőmérsékletbeli előnyt lehet csinálni azonos hűtőrendszer mellett.
4/6 anonim válasza:
Én disznó zsírt szoktam használni és az frankó
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első két választ!:)
2011. okt. 13. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!