Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen vga vegyek? 15 16...

Milyen vga vegyek? 15 16 ezrem lenne rá itt szeretném venni--> (lent) játékra kellene hogy vigyen valamit

Figyelt kérdés

[link]

gépem:Intel Celeron Dual Core 2,6 GHz processzor :: 2GB DDR3 memória ::

Intel G41 chipkészlet :: 160GB 3,5” SATA merevlemez :: DVD-RW :: Intel

GMA X4500 integrált vidokártya :: 10/100

2011. okt. 12. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem használtakban gondolkozz, talán kifogsz egy garis HD6670-et, amin már AC Brotherhood, COD 7, fut simán!
2011. okt. 12. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Az a használt piacos ötlet jónak tűnik mivel zsír újba néhez ennyiből jót kapni.

[link]

Ezen az oldalon nézz körbe.

Ha tudsz rá szánni 18.800-at akkor kapsz egy olyan kártyát amivel elmennek a mai játékok min/medium grafon.

Ez játékoktól is függ.

2011. okt. 12. 17:37
 3/5 anonim válasza:
0%
O_o Haver te felakarod törni az FBI oldalát vagymi? Ha elég eszed van akkor vagy COD -ot veszel ami még az én szar gépemen is megy vagy pedig valami olyat aminek multija és mindenki djjazza... Ha feltörörd az FBI oldalt akkor azt nem fogják díjazzni, ez nálad unlike lesz
2011. okt. 14. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:

elötem szóló mire irta ezt?:D

amugy a gépedhez viszonyitva böven elég lész 14-15 ezres vga is nem egy erös gép nem fogja a 18 ezrest kihasználni szerintem

amugy használtra én is szavazok inkább.

2011. okt. 15. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha újonnan akarsz akkor ezt:

[link]

Ha használtan akkor ezt:

[link]

Másodikkal jobban járnál... :)

2011. okt. 16. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!