Milyen vga vegyek? 15 16 ezrem lenne rá itt szeretném venni--> (lent) játékra kellene hogy vigyen valamit
Figyelt kérdés
gépem:Intel Celeron Dual Core 2,6 GHz processzor :: 2GB DDR3 memória ::
Intel G41 chipkészlet :: 160GB 3,5” SATA merevlemez :: DVD-RW :: Intel
GMA X4500 integrált vidokártya :: 10/100
2011. okt. 12. 17:27
1/5 anonim válasza:
Szerintem használtakban gondolkozz, talán kifogsz egy garis HD6670-et, amin már AC Brotherhood, COD 7, fut simán!
2/5 anonim válasza:
Az a használt piacos ötlet jónak tűnik mivel zsír újba néhez ennyiből jót kapni.
Ezen az oldalon nézz körbe.
Ha tudsz rá szánni 18.800-at akkor kapsz egy olyan kártyát amivel elmennek a mai játékok min/medium grafon.
Ez játékoktól is függ.
3/5 anonim válasza:
O_o Haver te felakarod törni az FBI oldalát vagymi? Ha elég eszed van akkor vagy COD -ot veszel ami még az én szar gépemen is megy vagy pedig valami olyat aminek multija és mindenki djjazza... Ha feltörörd az FBI oldalt akkor azt nem fogják díjazzni, ez nálad unlike lesz
4/5 anonim válasza:
elötem szóló mire irta ezt?:D
amugy a gépedhez viszonyitva böven elég lész 14-15 ezres vga is nem egy erös gép nem fogja a 18 ezrest kihasználni szerintem
amugy használtra én is szavazok inkább.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!