Kizcar kérdése:
Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
A gépem bekapcsolására felpörög a procinak és a videókártyának hûtõje, de ezen kívül nem csinál semmit, a monitoron nem jön be semmi, az alaplap nem csipog egyet mint ahogyan szokott. Még a bootscreen sem jõn be. A gép nem kapcsol ki magától.
Kipróbáltam egy másik 100%-osan mûködõ tápot, de ugyanazt csinálta azzal is. Reseteltem a biost úgy, hogy levettem a jumpereket aztán vissza, de semmi.
2011. okt. 11. 12:31
1/2 _Jessy_ válasza:
Nekem a processzor volt kimozdulva, mikor ilyet csinált. Kivesz, visszarak, és már ment is....
2/2 anonim válasza:
Szerintem VGA.Nekem eddig 2db VGA csinált ilyet,egy 8600GTS és egy 8600Gt.Mind a kettő Inno3D volt.
Egyik nap minden rendben,másnap meg ugyan ez a tünet.
Ha van alaplapi VGA akkor VGA ki és probáld ki azzal,vagy probáld ki egy másik VGA-val
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!