Ati Radeon HD 5670 1GB megérte 29100-ért beszereléssel együtt?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 19:57
11/17 Panda Péter válasza:
mondjuk másfél éve is sok lett volna, az én radeon 4850-emet már majdnem két éve vettem egy huszasért, ami ugyan régebbi, de erősebb.
12/17 anonim válasza:
hát sztem igen, ha másfél éve.
13/17 anonim válasza:
Másfél éve volt, akkor már nem tökmindegy megérte e vagy sem? :D
Amúgy ja akkor még fogjuk rá.
14/17 anonim válasza:
Ez igaz.
Ne most gondolkodj rajta.
15/17 A kérdező kommentje:
Már egyszer leírtam, de leírom még egyszer, hogy nem én gondolkodtam róla amikor meg lett véve, mert szülinapomra kaptam, csak egy viszonyítási alapként írtam ki ezt a kérdést!
2011. okt. 10. 21:42
16/17 anonim válasza:
Én nem azt mondom hogy akkor a te hibád volt.
csak azt hogy másfél év után már kár gondolkodni ezen.
Ami megtörtént megtörtént és akkor még annyira rossz vétel se volt.
17/17 anonim válasza:
Tesóm másfél éve vett egy Gigabyte 5670 512MB GDDR5 karit közel 22k-ért (egy 2600XT-t cserélt le), ha azt nézzük, hogy ez 1GB-os (és remélhetőleg GDDR5-ös), akkor is kb 5000-ért szerelték be, ami kicsit sok, de ilyen távlatban már mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!