Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen számítógép kéne nekem?

Milyen számítógép kéne nekem?

Figyelt kérdés
Olyan számítógépet szeretnék amelyen jól futnak a játékok(pl.:Mass effect, sims3 stb...), emellett fontos hogy hordozható laptop legyen. Wi-fi mindenképpen kell bele és cd romot is tudjon olvasni,írni. Ennek a számítógépnek nagy memóriával is kell rendelkeznie, és windows7 valamely típusa legyen rajta. Lehetőleg legyen tartós -olyan amely akár 5 évig is biztonságosan működik-, és lehetőleg minél ólcsóbb legyen mert a keret olyan 120 körül van. Előre is köszönöm a választ, remélem létezik egyáltalán ilyen gép.
2011. okt. 9. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
létezik ilyen gép,hisz az emberek 95 %-a ilyent akar venni,mint te is,ezt tudják a gyárak is ,és a boltokban ezekből a gépekből van a legtöbb,könnyen fogsz egyet találni.
2011. okt. 9. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
120-ból maximum netezésre és filmnézésre alkalmas laptopot tudsz venni. Ennyi pénzből még asztali is kétséges lenne.
2011. okt. 9. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Ólcsó és jó aligha:)

viszont monitor is kell?

2011. okt. 9. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:

én is szeretnék egy új Corvette-t 2 milláért, csak a boltban kiröhögnek érte...

döntsd el, vagy erős, vagy olcsó. kettő egyszerre nem megy. max ha hajlandó vagy kompromisszumot kötni (játékok alacsony-közepes részletességgel mennének és kérdés h elég lesz e 5 év múlva), itt egy pár tipp:

[link]

kicsit sokat eszik, win7et neked kell szerezned, 114k

[link]

a mezőny egyik legjobbja, de win7et neked kell szerezned, 117k

[link]

van hozzá win7, de a procija elég gyenge, 131k

[link]

win7et neked kell szerezned, 131k

[link]

ez szintén elég jó gép, de win7et neked kell szerezned, 123k

[link]

van rajta win7, 133k

2011. okt. 9. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
persze csodát egyiktől se várj, a játékra is nem csak korlátozottan alkalmas gépek úgy 150től kezdődnek.
2011. okt. 9. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja laptop

az tévesztet meg hogy olyan számítógép kel nekem

aztán látom

olyan számítógép ami hordozható laptop:D

hát igen szerintem jó tipeket linkeltek fent

mást nem igen tudsz veni 120 ból LAPTOPot

2011. okt. 9. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
óó.... nagyon nagyon lennék az ilyen ember helyében... nekem még a counter strike 1.6 is szaggat multin,nemhogymég 120-ért használtan vettem 28.000-ért egy monitort,egy gépet ami: intel alaplap beleépített 64mb-os vidicard-al,1.5 MGh-es procival,40gb hdd-vel,és full ata >.< a tápot nemtudom,de ... ja meg még ddr1 ram. :D
2011. okt. 13. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!