Melyik alaplap? ASUS vs. Gigabyte vs. MSI vs. ASRock (lent)
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni ezen alaplapok között. Nem cserélgetem gyakran a hardware-t a gépemben, szóval arra lennék kíváncsi, melyik ezek közül a legmegbízhatóbb márka? Azaz várhatóan melyik fog legkésőbb tönkremenni?
2011. okt. 8. 23:51
11/13 anonim válasza:
nekem asrock 970 extreme 3 van amivel még hála az Égnek semmi bajom se volt. Oc-ztam is a procit vele jelenleg 4,2 ghz-n fut és még tovább is birja .. én asrock ot ajánlom;)
12/13 anonim válasza:
személyes toplistám: MSI, Giga, Asus.. asus-t csak azért reklámozzák sokan mert szépen hangzik a neve, nekem amennyi asus termékem volt annyiszor szívtam vele. msi, és giga alapok 5-6, és 4-5 éve ennek 25-30% oc-val napi 10-12 órákat ebből 1-4 óra game / film a maradék torrent.
13/13 anonim válasza:
Ajánlom a kocka társadalomban elterjedt mondást: 'Van a jó, a rossz, és a Gigabyte.' MSI, és ASUS a nyerő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!