A Windows (XP) 3GB RAM-ot ír ki, miközben most raktam bele 4GB-ot. Mi lehet a probléma?
Az, hogy a 32bites windóz, ami neked is van, nem tudja kezelni mind a 4 Giga ramodat. ha
Oda már 64 bites oprendszer kell!
Van xpben is, de többmagos a géped akkor javasolnám a
Windows 7 64bitet!
A fene ezt a kaka táccspadot, véletlenül hozzáérek, és máshova rakja a kurzort, és már másik sorba, szó közé írja a hülyeséget, és értelmetlenség lesz a vége...
Szóval xp-ben is van 64 bites rendszer, de én a Win 7 64 bites oprendszert javasolnám. Ha bírja a laptopod
Amint The Nuke már megfogalmazta a 32 bites nem képes kb 3gigánál többet kezelni.
Ha win7 melett döntesz ajánlom a professionalt mivel a home edition kissé szűk lett míg a ultimate-be rengeteg marhaság van.
Na, ezt nem is tudtam, hogy csak 3-ig kezeli.
Sajnos csak egymagos. Egy AMD Sempron SI-40 2GHz.
Erre fel tudok rakni 64-es oprendszert?
Tévedés, hogy csak 3 GB -t kezel a 32-bites rendszer!
Az összes címezhető memória 4 GB! Csak ugyebár mindennek címet kell kapnia, pl. video RAM, a bővítőkártyák és háttértárak cache memóriái, stb. Ezek mind előnyt élveznek és mindenképp címet kapnak. Így ha van valakinek egy 512 MB -os videokártája, minden sallangot leszámítva reális, hogy csak 3 GB rendszermemóriát lát a 32-bites rendszer.
kb 3gigát én is hasonlóképp értettem.
Elnézést máskor levezetem.
viszont the nuke én az előzőekben se szóltalak le vagy igen?
Nem, igaz akkor tényleg én írtam hülyeséget...
Most pontosítva inkább nem mertem leírni, mert már nem voltam biztos magamban..
Elvettétek az önbizalmam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!