Első AMD-s próbálkozásom. Belevágjak?
Eddig csak Intel-ekkel foglalkoztam, most van 160-am egy új gépre. Pár tervező szoftver, 1-2 régebbi játék,net és filmek, amikre használom a PC-t. Átlag 5 évre veszek egy gépet, nem vagyok az alkatrészeket havonta cserélgetős fajta.
Az X6-os procin gondolkozom, vele szemben az i5 még éppen hogy megfizethető nekem.
Kell e a 6 mag, vagy beérem a 4-el. Ki tudom e egyáltalán használni az AMD-t, vagy teljesen felesleges?
Miért preferálják az Intelt, tényleg egy hulladék az AMD?
Jelenleg én munkára jobban ajánlanám az intelt.
HA megtudod fizetni akkor nagyon jol járnál jelenleg egy i5 2500k-val.(azért k jelzésüvel mert ha kissé gyengül teljesítménybe akkor szabadon tuningolható, persze ez mástól is függ).
Arra hogy kell-e a 6 mag a válasz nem.
Jelenleg az intel jóval erősebb processzor téren.8viszont jóval drágább is).
jelenleg az amd inkább kis fogyasztású processzorok és apu terén győzedelmeskedik.
Arra hogy hulladék-e az amd a válasz nem. Ha hulladék lenne akkor nem lenne versenyképes még jóval olcsóbban se.
Írták hogy várd meg az év végét hogy lásd az új helyzetet ami tényleg jól jönne számodra mivel (árak csökkenésén kívül) egy teljesen új helyzetet teremthet.(az viszont valószínűbb hogy az amd bulljai nem verik le az intelt, viszont a trinity lehet hogy odavág rendesen).
Összefoglalva ha most kéne munkára gépet vennem i5 lenne benne.
Nem jó az Intel meg az AMD
gyártas le egyedi processzort ami az igényeidnek megfelelö.
ja hogy az is pénz...
akor hát valamelyik mindketö jó
elég új technológiát használ már mindketö
korekt hütö mindketöre hasznos
Thermaltake, Coolermaster...
föleg ha terheled öket nagyon.
Én i5 öst elég köztes álapotnak tartom
de hát sajnos árban ez van közel a megfizethetöhöz.
másik oldal meg amd.
Phenom procikat elég korektnek tartom.
de mint irták jó minden másra is figyelni hogy minöségi legyen, alaplap, táp, stb.
MadeIN el egyet értek teljesen amit ajánl
munkára jó
és 6 magot aligha használod ki.
csak probáltam pártatlan maradni:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!