A számítogép kikapcsolása után a tápegységet is kikapcsoljátok?
Figyelt kérdés
mármint ott hatul azt a kis cuccost lekapcsoljatok? és ha igen miért? :D2011. okt. 2. 18:10
11/16 anonim válasza:
18:47 Nekünk is alapból volt egy bugó hangja a hangfalnak kikapcsolt állapotban is,férjem tett egy éjjeli lámpa kapcsolót a vezetékjére és azóta még plusz azt is lekepcsóljuk és így nincs hangja.
12/16 anonim válasza:
Mindig lekapcsolom a tápon lévő billenőkapcsolót. A hangfalat meg egyszerűen kikapcsolom.
13/16 anonim válasza:
mi kikapcsolás után a hosszabbítót kapcsoljuk le
14/16 The Nuke válasza:
DEhogy kapcsolgatom, mi a fenének...
Most ha 1 év alatt így többet fogyaszt,
mondjuk 1000 forinttal, hát akkor így jártam.
Viszont a monitort, meg a hangfalat ki szoktam kapcsolni, azokat nem hagyom készenlétben, ha tudom, hogy több óráig nem leszek a gépemnél.
15/16 anonim válasza:
Monitort és a hátsó kapcsolót is kikapcsolom (asztali gépen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!