Van egy his ati radeon hd4650 es videókártyám. A probléma az hogy egyszer megállt a ventije kikapcsoltam és kipucoltam a hűtőbordáját és a ventit. De azóta is úgy zúg. Üresjáratban is 45-54 fok között van a gpu. Mit tegyek h ne zörögjön?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 13:14
11/11 anonim válasza:
A kérdésed nyomán megnéztem a geforce 8800 gts vidikártyámat, és 70 fok volt a hőmérséklete. Kipucoltam ( szét is szedtem, bekentem pasztával a prociját. Uj drájvert is kerestem hozzá. Mindezeknek az eredménye 10 fok hőmérsékletcsökkenés, 2700 ford/perc ről a fordulat visszaesett 1700/percre. Így sokkal csendesebb lett. Játék közben viszont felmegy megint 70 fokra, de nem a GPU, hanem a GPU diódája Viszont nagyon stabil lett a gép, még több órás játék után is. Ja, a GPU környezete 40 fokos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!