Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Nemrég láttam a neten különböző hűtőpaszta helyettesítő krémeket (lekvár, aloevera krém stb...) Én kipróbáltam az AloeVera kézkrémet és jobb mint a hővezető paszta amit a boltban vettem. 7-8C-al hidegebb vele a processzorom és a videókártyám.

Hallottam hogy a lekvár - ezen belül a feketeribizli lekvár - is tök jó.

Volt már aki kiröhögött engem emiatt a hővezető helyettesítő dolog miatt, de ez tényleg működik. Nekem az AloeVera krém bevált. Esetleg nektek is vált már be valami paszta helyett? Ha igen akkor mi volt az?

2011. okt. 2. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Van egy srác akinek direkt erre van egy gépe. Ő házi szilvalekvárt nyomott rá és sokkal jobb volt mint a gyári paszta.

Sok pihent elme :)

2011. okt. 2. 11:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenről hallttam én is hogy sokan tesztelik külön gépeken:) Amúgy meg sokkal olcsóbb az AloeVera és csurig van egy kisebb doboz, így már soha sem veszek hővezető pasztát, csak ezt:)
2011. okt. 2. 11:28
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

érdekes

de mind a lekvárban mind az aloevera krémben VÍZ is van

vagy ezek,valami kifejlesztet lekvárok és krémek amiben nincs :)?

én nem hiném

szóval,ez elég veszélyes játék

és mivel,vizet is tartalmaz azért annál sürüben kel újat cserélni rajta

az szintúgy nem tesz jót a procinak gépnek le fel rakosgatás

az a pár fok ami,mégis,elég sok meg nem tudom hogy let egy ezred miliméternyi hövezetötöl.

de akinek,igy jó csinálja

2011. okt. 2. 11:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Deee már jóideje fönn van a gépemen és nincs semmi baja, sőt jobb még mindig így pedig már fél éve fönnvan és sokkal hidegebb..:) Alaplapi chipset is, meg minden.
2011. okt. 2. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
7-8 fokot semmilyen hővezető paszta nem képes hűteni a cpu-n gpu-n.
2011. okt. 2. 13:52
 6/10 anonim ***** válasza:

A probléma akkor fog bekövetkezni, mikor a víz kipárolog a szilvalekvárból vagy a AloeVera krémből, és rásül a procira meg a hűtőre. Ettől fogva már nincs hűtés, és a ventit se fogod többet leszedni a prociról. Szerintem nem éri meg azért a pár száz forintér több tízezret kockáztatni.De te tudod.

[link]

[link]

2011. okt. 2. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:

alaplapi chipsetre is,kentél?

és minden 7-8 fokkal hidegeb?

az már majdnem 10 fok

szóval ha van 30 fokos cucom az 20 on fog léni emiat? tehát alap szobahömérsékleten?

2011. okt. 2. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:

és melyik,lekvár a legjobb?:)

én a szilvát szeretem (enni)

2011. okt. 2. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
2011. okt. 2. 14:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor próbáljátok ki, ne kérdezgessetek...
2011. okt. 2. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!