Mi a véleményetek erről?
Nemrég láttam a neten különböző hűtőpaszta helyettesítő krémeket (lekvár, aloevera krém stb...) Én kipróbáltam az AloeVera kézkrémet és jobb mint a hővezető paszta amit a boltban vettem. 7-8C-al hidegebb vele a processzorom és a videókártyám.
Hallottam hogy a lekvár - ezen belül a feketeribizli lekvár - is tök jó.
Volt már aki kiröhögött engem emiatt a hővezető helyettesítő dolog miatt, de ez tényleg működik. Nekem az AloeVera krém bevált. Esetleg nektek is vált már be valami paszta helyett? Ha igen akkor mi volt az?
Van egy srác akinek direkt erre van egy gépe. Ő házi szilvalekvárt nyomott rá és sokkal jobb volt mint a gyári paszta.
Sok pihent elme :)
érdekes
de mind a lekvárban mind az aloevera krémben VÍZ is van
vagy ezek,valami kifejlesztet lekvárok és krémek amiben nincs :)?
én nem hiném
szóval,ez elég veszélyes játék
és mivel,vizet is tartalmaz azért annál sürüben kel újat cserélni rajta
az szintúgy nem tesz jót a procinak gépnek le fel rakosgatás
az a pár fok ami,mégis,elég sok meg nem tudom hogy let egy ezred miliméternyi hövezetötöl.
de akinek,igy jó csinálja
A probléma akkor fog bekövetkezni, mikor a víz kipárolog a szilvalekvárból vagy a AloeVera krémből, és rásül a procira meg a hűtőre. Ettől fogva már nincs hűtés, és a ventit se fogod többet leszedni a prociról. Szerintem nem éri meg azért a pár száz forintér több tízezret kockáztatni.De te tudod.
alaplapi chipsetre is,kentél?
és minden 7-8 fokkal hidegeb?
az már majdnem 10 fok
szóval ha van 30 fokos cucom az 20 on fog léni emiat? tehát alap szobahömérsékleten?
és melyik,lekvár a legjobb?:)
én a szilvát szeretem (enni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!