Most vettem egy HD6770 ez jó érték?
Figyelt kérdés
1280x960 105 fps jónak számit?2011. okt. 1. 15:07
11/15 anonim válasza:
Szerintem értelmesen szólt, te beszélsz hülyeséget.
Ha azt írod hogy max, azt azt jelenti hogy minden maxon van, és a Crysis 2-nél a DX11 a max. Márpedig úgy a HD6770-nel igencsak akadna...
12/15 A kérdező kommentje:
figy ahogy akarjátok le...om mit gondoltok.
2011. okt. 1. 17:05
13/15 Panda Péter válasza:
akkor minek tetted fel a kérdést? egósímogatásnak? önigazolásnak?
14/15 Tudor Vidor válasza:
Nálam a Crysis 2 DX11-ben (fullon minden) Sapphire HD 5770 1GB GDDR5-el 1280x720 : 55fps-sel megy. Ezen a felbontáson akármit elvisz szaggatás mentesen. Szerintem nálad se lenne kevesebb az fps.
15/15 anonim válasza:
Ha Tudor igazat mond hogy a játék 55fps-el(remélem nem a maxra gondoltál) megy akkor te is használhatod azt a beállítást mivel a két kártya között nyers erőbeli különbség nincs.(csak a támogatott technológiákban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!