Vajon az ATI Radeon HD 4800 series kártyán fog futni a gta IV?
Ahhoz, hogy a GTA IV minimumuon elfusson, az alábbiaknak kell meglennie:
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / Windows XP - Service Pack 3
CPU: Intel Core 2 Duo 1.8GHz
AMD Athlon X2 64 2.4GHz
RAM: 1.5GB Vista / 1GB XP
Video: 256MB Nvidia 7900 / 256MB ATI X1900
Sound: 5.1 Channel audio card
HDD: 16 GB
Internet for activation
Nem nagyon értek a videókártyákhoz, de ha ennek a memója nagyobb, mint 256, akk biztos el fog menni. A gépigényt azért írtam le, mert nem csak a videókártya a fontos, a procidnak és a ramnak is erősnek kell lennie, h fusson.
A minimum gépigényt ne nézzétek, mert baromság.
A HD4800 széria teljesen jó, de azt is írd le, hány megás a kártya. Ha csak 512 megás, akkor a távoli épületeket nagyon lassan tölti be.
Viszont a videokártyánál sokkal fontosabb a processzor. Két magossal is megy, de akad. 3 vagy 4 magos kell hozzá és minél több ram és vram (videokártya memóriája).
Az 512 elég lesz, de számíts rá, hogy ha elfordulsz és vissza, töltögetni fog, ha épp messzire lehet látni.
3MHz-es procid nem lehet, esetleg 3GHz-es... :P
Milyen típusú a proci? Nekem intel e5200 van (3,2GHz-re húzva), 4 giga ram és hd4850 512 megás. Kb 20 fps-sel ment a játék, de csak megjelenéskor próbáltam, a patchek tudtommal javítottak rajta valamennyit. Majd vizsgaidőszak után tesztelem. Már csak 2 hónap... :D
IGEN ELFUT!!
A BARÁTOMNAK IS ILYEN VAN ÉS MEGY RAJTA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!